e-Mobilite

ENİSOLAR, değişen toplum için fosil yakıt kaynakları hayatımızdan çıkarken bu dönüşümün parçası olmayı hedefleyen kullanıcılara birleşik bir iklim, enerji ve mobilite stratejisi için elektrikli araç filo dönüşümü sağlar, öncü bir şarj deneyimi sunan Wallbox elektrikli araç şarj ürünlerinin resmi Türkiye yetkili satış noktası olarak ürün çözümleri sunar.

Elektrikli Araç Şarjı

Geliştirilen en son teknolojileri modern tasarımlar ve üstün güvenlikle birleştiren Enisolar; dünyanın her yerinden mobil ve uygulamalar aracılığıyla uzaktan erişilebilen, bireysel ve kurumsal kullanıcılarına akıllı şarj sistemleri üretir.

Filo Araç Elektrik Dönüşüm

Fosil yakıtlar, hem tüketiciler hem de otomobil üreticileri tarafından daha az tercih edilir hale geliyor. Günümüzde elektrikli araçların trafikteki payı %10 iken bu rakamın 2040 yılında %75’in üzerinde olacağı öngörülüyor.

Elektrikli Araç Şarjı

Enisolar olarak GES özelinde geliştirdiğimiz yenilenebilir enerji uzmanlığımızı ve deneyimlerimizi elektrikli araç şarjı çözümlerine getirdik. İster endüstriyel ölçekte ister ev tipi kullanım söz konusu olsun. Elektrikli araç şarj çözümleriniz güvenilir ellerde!

Filo Araç Elektrik Dönüşüm

Elektrikli araç filo dönüşümü hizmetimiz ile araç filonuzu geleceğin enerjisi ile güçlendiriyor, yakıt ve maliyet tasarrufu sağlarken çevrenin ve doğanın korunmasına katkıda bulunmanıza yardımcı oluyoruz. ENİSOLAR olarak sektördeki uzmanlığımız ve bilgi birikimimiz sayesinde filonuza en uygun çözümleri belirliyor ve araçlarınızdan elektrik enerjisi ile alabileceğiniz en optimal verimi sunuyoruz. Yakıt dönüşümü gerçekleştirilen araç filonuz işletme ve bakım maliyetlerinden tasarruf sağlamanın yanında yakıt giderlerinin azaltılmasına ve çevrenin korunmasına da yardımcı oluyor.

ENİSOLAR ile geleceğe bir adım daha yakın olun.

YENİLENEBİLİR GÜÇ

Temiz Enerji, Sıfır Karbon

POWER

Sıfır Karbon politikası doğrultusunda hem işletmelerin hem ev tipi kullanıcıların tüm enerji dönüşüm süreçlerini A’dan Z’ye ve nokta atış çözümlerle yerine getiriyoruz!

Referanslarımız

Mutlu Müşterilerimiz

18 yılı aşkın deneyimimizle hem endüstriyel hem ev tipi yenilenebilir enerji çözümlerimiz ile “sıfır karbon” hedefine ulaştırdığımız mutlu müşterilerimiz.

tr_TRTurkish